mucize uğur böceği ile kara kedi film detayları

 BİLGİ & SPOİLER !!=
Toplaşın canlar bu gönderimde Mucize Filmi hakkında bilmiyor olabileceğiniz, kaçırdığınız, atladığınız bilgiler olabileceğinden bilinen her detayı yazacağım. Bilmiyorsanız üşenmeyin okuyun 
Öncelikle söylemeyim ki söz konusu olan iki film var. Bunlara tek tek bakalım...
İlk film olan "Miraculous"un canlı çekim (gerçek oyunculu) süper kahraman aksiyon komedi filmi olması planlanıyordu. Film izlemekte olduğumuz "Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi"ye dayanacaktı. Yönetmenliğini Jeremy Zag ve Chris Columbus yaparken Thomas Astruc tarafından da yazılacaktı. Çıkış tarihi ilk başta 2019 olarak düşünülse de sonrasında 2020'ye ertelenmiş daha sonrasında ise çıkışı ertelenmiştir. Bu filmin hikayesine şimdi yakından bakalım.
Bu film, ilk olarak 2016 yılında genç muhabir Lindalee Rose'un ABD'deki (Amerika) ZAG Stüdyoları'nı ziyaret ettiği ve Youtube'da "Behind the Scenes" (Sahne Arkası) olarak paylaştığı videoda bahsedilmişti (https://youtu.be/mZo9xoHsHW0?t=300) Daha sonra ise Anime Expo 2016'daki "Mucize" panelinde yapım aşamasında olduğu doğrulanmıştı. (https://youtu.be/ED8bC3LL_x8?t=350)
Jeremy Zag 25 Ağustos 2016 tarihinde verdiği bir röportajda filmin senaryo aşamasında olduğunu ve filmin hikayesinin Uğur Böceği ve Kara Kedi'nin kökenlerine ve daha fazla ayrıntıya yer vererek, nasıl aşık olduklarına dayanacağını açıklamıştı.
30 Ekim 2016 tarihinde Los Angeles Comic Con'da, filmin bir posteri ile birlikte çıkış tarihinin 2019 olacağı açıklanmıştı (https://www.instagram.com/p/BMMoNswB1KA/) Ondan sonra, 2017'nin başlarında, tarih 2020'ye ertelenmişti. (https://aminoapps.com/…/chloe-anti-bug-dolls-earrings-more-…)
20 Temmuz 2017'de Jeremy Zag, Miraculous filminin Lionsgate tarafından dağıtılacağını (yayınlanacağını) açıklamıştı (https://youtu.be/ZeP3b7NETxQ?t=260)
19 Temmuz 2018'de, Jeremy Zag, film çekimi için Fransa'nın Paris kentinde keşif gezisi yapmaya başlamıştı. (https://www.instagram.com/p/BlbZAwSA0Ma/)
20 Temmuz 2018'de, San Diego Comic Con 2018'deki Mucize panelinde Ezra Weisz, The Greatest Showman (Muhteşem Showman) filminin yönetmeni Michael Gracey'in filmde yer aldığını açıklamıştı.
Son olarak ise 6 Aralık 2018'de Comic Con Experience 2018'de filmin artık yapım aşamasında olmadığı doğrulanmıştı. (https://twitter.com/MiraculousIN…/status/1070800981053497344) Bununla birlikte, film yapım aşamasında olan "Ladybug & Cat Noir Awakening" adlı müzikal bir film ile değiştirilmiş ve filmin çıkış tarihi 2021 olarak değiştirilmişti. Ancak, Skydance Media ve Lionsgate'in film animasyona geçtikten sonra filme hala dahil olup olmadığı bilinmiyor. Bildiğim şey şu ki Skydance Media canlı çekim bir aksiyon filminin haklarını güvence altına almış ancak bu konuda bir gelişme haberi olmamış. Bu durum, bir gün isterlerse bu filmi geri getirebilecekleri anlamına geliyor olabilir. (https://www.polygon.com/…/miraculous-tales-of-ladybug-and-c…)
Şimdi gelelim ikinci filme yani "Ladybug & Cat Noir Awakening" ismiyle anılan filme. Bu film de yine izlemekte olduğumuz "Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi"ye dayanacak olan bir animasyon müzikal filmi. Çıkış tarihi ise 2021 olarak düşünülüyor. Bu filmin hikayesine de yakından bakacağız.
Bu film ilk kez 29 Eylül 2018'de ComiKon İstanbul 2018'de "Mucize" panelinde Jeremy Zag tarafından duyuruldu. (Asın bayrakları) (https://twitter.com/MiraculousIN…/status/1046016689589018624) (https://www.facebook.com/marichat11/posts/429105414285607)
5 Aralık 2018’de filmin 2021'de gösterileceği ve konusunun evrenin başlangıcı ile 5. Sezon'un sonu arasında bir karışım olduğu duyuruldu. (https://f5.folha.uol.com.br/…/marvelous-as-aventuras-de-lad…)
6 Aralık 2018'de, Comic Con Experience 2018'deki Mucize panelinde Zag, filmin bir müzikal olacağını ve özellikle kendisi tarafından bestelenen müziklerin yer alacağını açıkladı. (https://twitter.com/MiraculousIN…/status/1070483968691224576) (https://twitter.com/MiraculousIN…/status/1070796763806687232)
16 Mayıs 2019'da, Cannes Film Festivali 2019'da filmin "Ladybug & Cat Noir Awakening" olarak adlandırılacağı doğrulandı. Ayrıca filmin yapımının devam ettiği ve filmin romantik fantastik bir macera olarak tasarlandığı da ortaya çıktı. (https://variety.com/…/ladybug-cat-noir-awakening-animated…/…) Ek olarak, filmde The Greatest Showman (Muhteşem Showman) filminin yönetmeni Michael Gracey'in de çalıştığı ortaya çıktı. (https://www.instagram.com/p/BxkSwRSgSEf/)
7 Haziran 2019'da Jeremy Zag, Instagram hikayesi üzerinden film için bir şarkı olan ve Lou & Lenni-Kim tarafından seslendirilen "The Wall Between Us" (Ce mur qui nous sépare) şarkısını ortaya çıkardı.
24 Temmuz 2019'da Lou tarafından seslendirilen ve "Noveau Passage" adında bir şarkı daha ortaya çıkarıldı. (https://www.instagram.com/p/B0RyIKAgxvs/)
9 Eylül 2019'da, "The Wall Between Us" şarkısı için bir müzik videosunun tanıtım fragmanı yayınlandı. (https://youtu.be/Imw9YE5CeNA) 13 Eylül 2019'da ise müzik videosu yayınlandı. (https://youtu.be/IcjFBDY4rWM)
Bunların yanı sıra;
• Filmde Gabriel'in Emilie "ortadan kaybolmadan" önce de bu kadar katı olup olmadığı ele alınacak. (https://twitter.com/MiraculousIN…/status/1070801240294969345)
• Film Spider-Man (Örümcek Adam) ve Frozen'in (Karlar Ülkesi) bir karışımı olacak. (https://twitter.com/MiraculousIN…/status/1070797180099735552)
• Çoktan görülmüş Mucize sahiplerini (Rena Rouge, Queen Bee ve Carapace gibi), yeni Mucize sahiplerini ve geçmiş Mucize sahiplerini içerecek.Jeremy Zag, Instagram hesabında FİLMİ bir TANITIM fragmanıyla duyurdu ve şu sözleri ekledi: "Uğur Böceği filmine hazır olun! Romantizm, aksiyon ve müzik" Şimdi diyenleriniz olabilir "Ne filmi, film mi çıkacakmış?" diye endişelenmeyin bunun için burdayım  Bu filmle ilgili her bir detayı yazdığım bir gönderiyi paylaşacağım ek olarak tanıtım fragmanını da sayfaya yükleyeceğim 

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski