2020 yılı cn si

mamao iyi kalpli kahramanlar yakında cn de.

ADVENTURE TİME'IN YARATICISI PENDLETON WARD'DAN YENİ BİR ÇİZGİ DİZİ: The Midnight Gospel

2020'de Netflix'e Adventure Time'ın yaratıcısı Pendleton Ward ve komedyen Duncan Trussell tarafından yapılacak olan The Midnight Gospel adlı yeni bir çizgi dizi gelecek.

Ward ve Trussell, 8 bölümlük serinin yönetici yapımcıları olacaklar ve seri, fantastik bir evrende karakterimiz Clancy'le geçecek. Animasyon yapımcı şirketi Titmouse Animation olacak.

ADVENTURE TİME'IN YARATICISI PENDLETON WARD'IN ÇİZGİ DİZİSİ BRAVEST WARRIORS'IN EN SEVİLEN KARAKTERİ CATBUG'IN ÇİZGİ DİZİSİ OLACAK!

Deadline sitesinin yazdığına göre (güvenilir bir haber kaynağıdır) Frederator Studios yeni bir Catbug çizgi dizisi hazırlıyormuş. Çoğunuz şu an "bu çizgi dizi ne?" diyorsunuzdur, ondan diziyi tanıtıyım.

Bravest Warriors, 3085 yılında yer alır, seri duygularının gücünü kullanarak sevimli yabancıları ve dünyalarını kurtarıp evreni dolaşan dört genç kahramanı anlatır.

8 Kasım 2012 tarihinde Frederator'ün Cartoon Hangover Youtube kanalında yayınlanmaya başlamıştır. Serinin pilot bölümü, 10 Ocak 2009'da Frederator'ün Nicktoons kanalının üretken serisi olan Random! Cartoons için yapılmıştır ve pilot bölüm reddedilmiştir.
Şu an 4. sezonundadır ve 3. sezonundan beri VRV adlı internet uygulamasında (sadece ABD'dekiler girebiliyor) yayınlanmıştır.
4. sezonu Kanada'da Nelvada yapmıştır (çizimleri filan değişiyor). 5. sezon gelecek mi bilinmiyor ama gelmeyecek gibi KAYNAK KERİM DEMİRKAYNAK

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski