SWORD ART ONLINE 4. SEZONU: ANİME ALICIZATION SERİSİNDEN SONRA 2024'E KADAR DÖNEMEYEBİLİR


Sword Art Online: Alicization War of Underworld bitti, ama hayranlar artık ünlü anime dizisinin dördüncü sezonunun gelip gelmeyeceğini merak ediyor.

Anime fanatikleri sevdikleri dizilerin geri dönmesi için uzun süre beklemeye alışkındır, akla "sabır acı ise de meyvesi de tatlıdır" sözü gelir, ama kimse beklemeyi sevmez.

Sword Art Online'ın üçüncü sezonunun ön gösterimi için yaklaşık dört yıl beklenildi ve bazı kişiler bunu sonsuz bir zaman döngüsüne benzettiler. Ne yazık ki, dördüncü sezondan önce de benzer bir ara verilecek gibi görünüyor.

SWORD ART ONLINE'IN 4. SEZONU OLACAK MI?

Sword Art Online'ın dördüncü sezonu resmi olarak A-1 Pictures tarafından onaylanmadı, ancak animasyon stüdyosunun seriyi devam ettirme olasılığı yüksek.

Dördüncü sezonun çekileceğine dair resmi bir onay olmasa da, A-1 Pictures'ın yönetmeni Manabu Ono daha önce stüdyonun Sword Art Online serisinin tamamını uyarlamayı planladığını söylemişti.

Alicization'ın Light Novel serisinin dokuzuncu ve on sekizinci cildi arasındaki her şeyinin uyarlanmasının ardından, serinin yazarı Reki Kawahara "Sword Art Online: Unital Ring" adlı büyük bir ark daha yazacağını açıklamıştı. Bu, anime'nin dördüncü sezonunun uyarlanacağı ve yazılırken üç cilt daha yayınlanan arktı.

Yani, A-1 Pictures'ın tüm seriyi uyarlamak istemesi ve şu anda son bir ark daha yazılmakta olması, Sword Art Online'ın dördüncü sezonunun gelebilmesi için iyi bir neden.

Sword Art Online'ın dördüncü sezonu için resmi bir açıklama olmasa da, animenin en az 2024 yılına kadar geri dönmeyeceğini tahmin ediyoruz.

Sword Art Online'ın dördüncü sezonu için potansiyel bir çıkış tarihi tahmin edilememesindeki sorun, her şeyin Kawahara'nın "Unital Ring" hikayesini ne zaman tamamlayabileceğine bağlı olmasıdır. Bu arkın da 10 cilt olacağını ve Kawahara'nın her yıl en az iki cilt üretebileceğini varsayarsak, seri 2023'e kadar tamamlanmayacak.

Bununla birlikte, hayranlara göre dördüncü sezonun, Alicization'a benzer bir şekilde, üç ayrı sezondan oluşan çoklu sezonlar olarak yapılabileceğine dair umutlar var. Bu, esasen her 12-18 ayda bir seri tamamlanana kadar Light Novelların yeni ciltlerini sürekli olarak uyarlayacak üç "mini sezon" göreceğimiz anlamına gelir.

ÖZEL BÖLÜM YA DA FİLM

"Unital Ring" arkı serinin finali olabilir, Alicization'ın sonundan bu yana "Moon Cradle" adlı iki yan hikaye cildi yayınlanmıştır. Bu iki cildin bir anime filmine veya birkaç OVA bölümüne dönüştürülmesi mümkünken, daha büyük bir dördüncü sezon da yapılabilir.

Başka bir seçenek de Moon Cradle'ı tek bir sezona uyarlamak olabilir. Bu, Unital Ring serisini beşinci sezona itecek, ancak üçüncü sezonun finali ile Unital Ring'in tamamlanması arasındaki uzun boşluğu dolduracak.

Elimize dördüncü sezon ile ilgili daha fazla resmi bilgi gelince sizi haberdar edeceğiz.
 

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski