Mega Man Tam Şarj Yeni Dizide Çizgi Romanlara Dönüyor

 

1987'den beri, Capcom'un Mega Man'i video oyunlarının en ikonik karakterlerinden biri olarak varlığını sürdürdü ve bu durumun kanıtı olarak oyunların dışında çeşitli ortamlarda temsil edildi. O bir aksiyon figürü oldu, bir televizyon çizgi filmiydi ve bir çizgi roman karakteri oldu… ve yakında Süper Dövüş Robotu çizgi roman dünyasına bir kez daha dönecek.


Altı bölümlük bir dizi olan Mega Man: Fully Charged , bu hafta Boom Studios tarafından duyuruldu. Mega Man'i ağzından çıkan kelime balonlarıyla en son Archie tarafından yayınlanırken gördük ama bu gidişat farklı olacak. Mega Man'in diğer çizgi roman yorumlarının çoğu, video oyun serisinin uyarlamaları oldu… ama bu, başka bir Mega Man yorumundan ilham alacak: aynı adlı TV şovu.


Ne, soruyorsun - Mega Man geçenlerde başka bir gösteri mi yaptı? Bu ne zaman oldu? Görünüşe göre 2018'de Cartoon Network'ün erken saatlerinde 26 bölüm yayınlandı. Eğer kaçırdıysanız, herkes de yaptı. Muhtemelen bu çizgi romanın Mega Man'i ele alışı senin için yeni olacak. TV dizisi, Mega Man yalnızca aksi halde Aki Işık, sıradan bir insan çocuğu benzeyen bir robot çocuktu ... Mega Man gibi görünüyordu. Çizgi roman, TV bölümlerinden bir süre sonra gerçekleşir ve Aki, yaratıcısı Dr. Light'ı kötü Dr. Wily'den (şovda pek görünmeyen) kurtarmaya çalışır.


Mega Man basitçe başlıklı bir sendikasyon gösterisinde yaptığı düzgün * TV ilk yapılan Mega Man, daha sonra Çocuk WB başlangıç olacağını 1996. Çeşitli yıllar boyunca 1994 den sendikasyon 27 orijinal bölümler için koştu Mega Man: NT Savaşçı sonra-son dayalı Mega Man Battle Network RPG serisi. Mavi Bombardıman uçağı ara sıra televizyona geri dönüyor, ancak bu ikisi çoğu insanın hatırladığı şeyler.


* Evet, Kaptan N'de "Mega" kelimesini çokça söyleyen yeşil bir şey olduğunu biliyorum. Ama bu sana Mega Man gibi geldi mi?


Mega Man: Fully Charged'ın ilk sayısı bu Ağustos'ta Boom tarafından yayınlanacak, çizgi roman tüccarlarının o noktada tekrar çalışmaya başlayacakları varsayılıyor.

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski