Yerli Süper Kahraman "AKINCI"

 Daha önceden "KERTENKELE" dizisinde prototipini gördüğümüz akıncı bu defa solo televizyon dizisiyle ekranlara geri dönüyor 

Şimdi akıncı karakterini canlandıracak olan Şükrü Özyıldız ' ın düşüncelerine bir göz atalım

 Esquire dergisine çok özel açıklamalar yaptı: En az beş senedir 'Keşke Türkiye'de bir modern kahraman işi yapılsa' diye düşünüyordum" diyen oyuncu, ekledi: Akıncı projesinden haberdardım; bir senedir üzerinde çalışıyorlardı. Benim dahil olma sürecim Mayıs başına denk geldi. Görüşmeye gittiğimde, yurt dışından gelen bir aksiyon yönetmeniyle çalıştıklarını öğrendim. Kostümler de aynı standarttaydı. Hem prodüksiyon ekibinin hem de ATV'nin olayı bu kadar profesyonel bir yerden ele alması beni inanılmaz yükseltti." Karakteri için ara verdiği Brezilya dövüş sanatı Jiu Jitsu'ya geri dönen Şükrü Özyıldız; profesyonel silah eğitimi ve Moto GP eğitimi de aldı. 

Peki akıncı Türkiye de süper kahraman teması bakımından 'ilk' mi? HAYIR NASIL MI? şöyle 

2018 senesinde Netflix üzerinden seyircisiyle buluşan başrollerini Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan ve Hazar Ergüçlü gibi isimlerin paylaştığı ilk yerli süper kahraman dizimiz olan Hakan: Muhafız, 4 sezonluk ekran macerasından sonra izleyiciye veda etmişti. İlk yerli süper kahraman dizisi olmasıyla seyircinin dikkatini çeken aynı zamanda ilk Netflix yerli dizisi de olan Hakan: Muhafız seyirciye pek de tatmin edici olmayan bir seyir tecrübesi sunmuştu. Hakan: Muhafız’ın ardından ne alternatif yayın kuruluşlarında ne de televizyonda bu konseptte başka bir dizi izleme şansımız olmamıştı. Ta ki “Akıncı“ya kadar. İkinci “yerli süper kahraman dizisi” olmasından çok “televizyonda izlediğimiz ilk yerli süper kahraman dizisi” olmasıyla dikkat çeken diziyi merakla bekliyoruz.

Fragmandan gözlemlediğimiz kadarıyla ana karakterimizin (Şükrü Özyıldız) kostümü Homelander’dan ve birazda Nightwing’den  esinlenilmiş. Ana karakterimizin Osmanlı tarihiyle zeminlendirilmiş bir hikayesi olacak. Fragmandaki dua etme sahnesiyle, fragman yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada gündemden düşmeyen dizinin son yılların en çok merak edilen dizilerinden biri olduğunu söylemek yanlış olmaz


.

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski