Marvel’ın The Falcon and the Winter Soldier dizisinden ilk fragman

 Marvel Sinematik Evreni’nin mimarı olan Kevin Feige‘nin önderliğinde hazırlanan Disney+ dizilerinin ilki olan The Falcon and the Winter Soldier, 19 Mart 2021’de ekrana gelecek. Yayınlanan ilk fragman heyecanı arttırdı.

Disney, Marvel Evreni’nin merakla beklenen The Falcon and the Winter Soldier dizisinin ilk fragmanını paylaştı. Marvel Sinematik Evreni’nin mimarı olan Kevin Feige‘nin önderliğinde hazırlanan Disney+ dizilerinin ilki olan The Falcon and the Winter Soldier‘ın normal takvimde 2020’nin ağustos ayında seyirciyle buluşması bekleniyordu ancak Koronavirüs salgını nedeniyle yayın tarihi 19 Mart 2021’e ertelendi. Falcon ile Sebastian Stan’in maceralarını izleyeceğimiz The Falcon and the Winter Soldier ile birlikte Anthony Mackie, Falcon; Sebastian Stan ise Winter Soldier rolüne geri dönüyor. Ayrıca Captain America: Civil War filminin kötüsü Zemo’yu canlandıran Daniel Bruhl, aynı filmin iyi ajanı Sharon Carter’ı canlandıran Emily VanCamp ve MCU’ya yeni dahil olan Wyatt Russell da dizide bu iki isme eşlik ediyor. The Falcon and the Winter Soldier'ın oyuncu kadrosunda bu isimlere Wyatt Russell, Adepero Oduye, Desmond Chiam, Miki Ishikawa ve Noah Mills eşlik ediyor.

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski