Batman: Animasyon Dizisinin devamı HBO Max İçin Çalışıyor

Warner Bros. Animation'a yakın bir kaynak tarafından bildirildiğine göre Batman: The Animated Series devamı HBO Max için çalışıyor . Bu, birkaç yıldır ima edilen bir şey ve sonunda gerçekleşiyor gibi görünüyor.


Bu, çeşitli satış noktaları ve 'kepçe' tarafından ima edilen bir şeydir. Daniel Richtman'ın beğenileri, örneğin Batman: The Animated Series'in bir devam filmi olacağını bildirdi . Tüm bunlar, hem Batman: The Aniamted Series hem de Batman Beyond'un HBO Max'e geleceği ortaya çıktıktan sonra geldi .



Görünüşe göre ileride bir noktada Batman: The Animated Series'in devamı da alacağız . Bu haber, Warner Bros. Animation ile yakın bağları olduğu bildirilen bir kaynak tarafından bize açıklandı ve proje hakkında paylaşacakları ilginç bilgiler vardı.


BATMAN: THE ANİMATED SERİES'İN DEVAMI HBO MAX İÇİN YAPILIYOR



İşte kaynağımızın HBO Max için geliştirilmekte olan Batman: The Animated Series devamı hakkında söyledikleri :



Evet, devam filmi serisinin işlerde olduğunu teyit edebilirim. Bruce Timm gösteri üzerinde çalışacak.


Bu bana oldukça sağlam göründü, ancak dizi hakkında biraz daha bilgi istedim. Kevin Conroy, dizide Batman'i seslendirmek için geri dönecek mi? Ya Mark Hamill? Joker'i tekrar seslendirecek mi?


Bununla birlikte, kaynaklarımı çok fazla zorlamak istemediğimi ve bu bilgiyi bana söyleyerek biraz riske atıldıklarını da yeniden ifade ediyorum. Birçoğu da bu kaynakta olduğu gibi onlardan doğrudan alıntı yapmama izin verdi. Bu kendi başına onlar için de tehlikeli olabilir.


KEVİN CONROY, BATMAN: THE ANİMATED SERİES'İN DEVAMI NİTELİĞİNDEKİ BATMAN'DA OYNAMAK İÇİN GERİ DÖNECEĞİNİ SÖYLEDİ



Bununla birlikte, kaynak bana geri döndü ve Kevin Conroy'un şu anda projeye bağlı olduğunu açıkladı. Bu mantıklı. Demek istediğim, Batman ve Bruce Wayne'in sesi olarak Kevin Conroy olmadan Batman: The Animated Series'in devamı yapamazsınız .


Kevin Conroy'un Batman'de Batman olarak geri dönmesi hakkında kaynağın söylediği şey : The Animated Series devamı:


Kevin Conroy, devam filmi dizisinde Batman'i seslendirmeye eklenmiştir.


MARK HAMİLL'İN JOKER'İ OYNAMAK İÇİN DÖNÜP DÖNMEYECEĞİ HENÜZ BELLİ DEĞİL.

Peki ya Mark Hamill, sorduğunu duydum? Devam filmi dizisinde Joker'i seslendirmek için geri dönecek mi? İşte kaynağımın bu cephede söyledikleri:


Mark Hamill ile ilgili işler o kadar net değil. Joker'i oynamaya geri döneceğini onaylayamıyorum. Joker'in diziye dahil olacağını bile onaylayamıyorum.


Daha önce de söylediğim gibi, bu devam filmi serisinin konserlerine gelince, bunlar hala erken günler. Hala muhtemelen erken gelişme aşamasındalar ve biz konuşurken şov için hikayeler üretiyorlar. Belki bölümlerden biri bir şekilde Joker ile ilgilidir. Öyleyse, Mark Hamill'in karakteri tekrar oynamayı kabul edeceğinden oldukça eminim, özellikle de Kevin Conroy Batman'i seslendirirse.


Bu hikaye hakkında ne düşünüyorsunuz? HBO Max'te Batman: The Animated Series'in devamı için sabırsızlanıyor musunuz ? Aşağıdaki yorumlarda düşüncelerinizi bize bildirin.

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski