Mindy Kaling Başrollü Velma Dinkley Serisi, HBO Max Yetişkin Animasyon Emirleri Arasında 'Clone High' Reboot var

 HBO Max , yetişkinlere yönelik animasyon dizisi “ Clone High ” ın yeniden başlatılması için iki sezonluk bir sipariş ve Mindy Kaling tarafından seslendirilecek olan “Scooby-Doo” karakteri Velma Dinkley hakkında bağımsız bir dizi sipariş verdi.



Duyurular, Çarşamba günü HBO Max tarafından açıklanan daha büyük bir yetişkin animasyon listesinin parçasıydı. Yayıncı, Pete Davidson'un oynadığı “Fired on Mars” dizisini ve JG Quintel'in “Close Enough” filminin 2. ve 3. sezon yenilemesini de aldı. “Close Enough” ın 2. Sezonu 25 Şubat'ta başlayacak. HBO Max, aşağıda tam olarak açıklanan birden fazla projenin geliştirildiğini de onayladı.

“Clone High” ın rebootu, orijinal dizi yaratıcıları Phil Lord, Chris Miller ve Bill Lawrence'tan geliyor. Lord and Miller, Lawrence'ın baş yapımcılığını üstlendiği yeni diziyi yazacak ve yönetecek. Orijinal şovun yazarı Erica Rivinoja, yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak. MTV Entertainment Studios yapımcılığını üstlenecek. Şovun ilk olarak Temmuz ayında çalıştığı ortaya çıktı.

Yeni gösteri, orijinalin modern bir yenilemesi olarak tanımlanıyor ve bir kez daha tarihi figürlerin klonları için bir liseye geçecek. Orijinal, 2002 ile 2003 yılları arasında MTV'de yayınlandı.

Sevilen animasyon dedektif ve Mystery Inc. çetesinin üyesi olan “Velma” nın çıkış öyküsünü inceleyecek olan “Velma” 10 bölümlük bir sipariş aldı. Kaling, başrolün yanı sıra yönetici yapımcı olacak. Charlie Grandy, Howard Klein ve Sam Register da yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor. Warner Bros. Animation yapımcılığını üstlenecek.

"Fired on Mars" yaratıcıları Nate Sherman ve Nick Vokey'den selamlıyor. Modern bir teknoloji şirketinin Mars kampüsünde geçen varoluşsal bir iş yeri komedisi olarak tanımlanıyor. Pete Davidson bir karakteri seslendiriyor ve Carson Mell ve Dave Sirus ile birlikte yönetici yapımcılığını üstleniyor.

HBO Max'in orijinal komedi ve yetişkin animasyonu başkan yardımcısı Suzanna Makkos, “Bu şirkette 100 yılı artı 'çizgi film' mirasını inşa etmek muazzam bir ayrıcalık,” dedi. “Bugs'ın Elmer'i alt etmesini izleyerek geçirdiğimiz yüzlerce çocukluk saatimizden, HBO Max'te burada inşa ettiğimiz yetişkin animasyonlu projelerin mevcut listesine düz bir çizgi çekebiliriz ve hayranların da aynı fikirde olacağını düşünüyoruz. Her yerdeki animasyon severler için ilk durak noktası oluşturacak, çok çeşitli içerik oluşturuculardan oluşan bu farklı seriyi sunmaktan gurur duyuyoruz.

HBO Max'in diğer animasyon teklifleri arasında, Eylül ayında üçüncü sezon için yenilenen , eleştirmenlerce beğenilen DC Comics dizisi “Harley Quinn” yer alıyor Yaklaşan şovlar arasında "The Boondocks" ve "The Prince", "Santa Inc" ve "10 Year Old Tom" gibi başka şovlar yer alıyor.

Geliştirme aşamasındaki projeler:

HELLO PAUL
Yaratıcı ve müzisyen Sean Solomon'dan HELLO PAUL, yoğun işi ve serbest çalışan fare oda arkadaşı onu strese sokan nevrotik bir Y kuşağı kedisi hakkındadır.

OBI
OBI, arkadaşlarıyla yetişkinlikte yol alırken sanatçı olma hayalinin peşinden koşan 30 yaşındaki bir erkek çocuğu anlatıyor. Michael B. Jordan'ın Outlier Society, Studio71 için Michael Schreiber ve David Devries tarafından üretilen OBI, Obi Arisukwu'nun popüler Instagram çizgi romanının bir uyarlamasıdır. Bu proje Obi Arisukwu ve Arthur Harris (“The Last OG”) tarafından ortaklaşa oluşturulmuştur.

UNCANNY VALLEY
Sorumlu yapımcı Ed Helms, yaratıcılar / baş yapımcılar Brendan Walter ve Greg Yagolnitzer ile insan sahiplerini öldüren ve kimliklerini üstlenmeye çalışan üç garip yerli yardımcı robotun hikayesini anlatıyor. UNCANNY VALLEY, Universal Studio Group'un bir bölümü olan Universal Television ve Helms ve Mike Falbo'nun Pacific Electric Film Şirketi tarafından üretilmektedir. Andrew Guest aynı zamanda baş yapımcı / yazar.

KAPAK
Brian Michael Bendis ve David Mack, çok sayıda Eisner Ödülüne aday gösterilen çizgi roman endüstrisine yönelik bir animasyon casusluk gerilimi ve komploya dayalı aşk mektubu olan, beğenilen DC çizgi roman serisi KAPAK'ı uyarlıyorlar. Bendis diziyi yazacak ve Mack yönetmenlik için imza attı. COVER, Rooster Teeth Studios tarafından üretilmektedir.

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski