Netflix'ten yine bir kitap uyarlaması

 Ava DuVernay’in aile fantastik kitaplarından uyarlanan Wings of Fire , Netflix'te gösterime giriyor .



Yayıncı, DuVernay ve ARRAY Filmworks ve Warner Bros. Animation'dan gelen animasyon dizisinin yeşil ışıkla aydınlatılmış on bölümünü içeriyor.


Bu bir yıl sonra gelir ortaya o Kraliçe Şeker yaratıcısı ve zaman Onlar Bize bakın projeyi geliştiriyordu.


Tui T. Sutherland tarafından yazılan Wings of Fire , on adet 40 dakikalık bölüme uyarlanacak. Dan Milano ( Glitch Techs ), Christa Starr ( Mystery Science Theatre 3000 ), Justin Ridge ( Star Wars Resistance ), Milano ve Starr uyarlamalarıyla birlikte gösteri yapan ve uygulayıcı yapımcılardır.


DuVernay, Tui T. Sutherland, Sam Register ve Sarah Bremner da prodüktörlük yapıyor.


Dizi, Pyrrhia'nın destansı dünyasında yaşayan ejderha kabileleri arasında nesiller boyu süren acı bir savaşın etrafında toplanıyor. Kehanete göre, dökülen kanları sona erdirmek ve toprağa barış getirmek için beş genç ejderha yükselecek. Yumurtadan çıktıkları andan itibaren gizlice yetiştirilen ve eğitilen kaderin Ejderhaları - Clay, Tsunami, Glory, Starflight ve Sunny - onları gerçek benlikleriyle ve bunun ezici kapsamıyla yüz yüze getirecek gelişen bir maceraya atılıyor. sona erdirmeye mahkum oldukları vahşi savaş.

Ava DuVernay, “Tui Sutherland'ın zihninden gelen bu destansı kitap serisinde, aidiyet ve önyargı, dostluk ve topluluk fikirlerini keşfeden, bilgelik ve merakla dolu zarif bir destan var. ARRAY Filmworks'ten meslektaşlarım Sarah Bremner ve Paul Garnes adına, beş genç ejderhanın kaderlerini gerçekleştirdiği ve izleyicilere kendi kaderlerini nasıl gerçekleştireceklerini gösterdiği bu dinamik uyarlama için Netflix ve Warner Bros. Animation ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. "

Netflix Orijinal Animasyon Başkan Yardımcısı Melissa Cobb, “Ava'nın ilk animasyon dizisinin evi olarak Netflix'i seçmesinden daha fazla gurur duyamazdık. Süpürme ve gösterilerle dolu destansı bir fantastik destan olan Wings of Fire, tüm aile için mutlaka görülmesi gereken bir olay olmayı vaat ediyor. "

Warner Bros. Animasyon ve Cartoon Network Stüdyoları Başkanı Sam Register, “The Wings of Fire kitapları milyonların hayal gücünü ele geçirdi. Ava, Justin, Christa ve Dan'de, kitaplardan aynı merak ve macerayı animasyonla hayata geçirecek ve Netflix'te bir sonraki harika animasyon aile serisini yaratacak vizyon sahibi bir yaratıcı ekibimiz var. "

“Kendi ejderha serim olan Wings of Fire'ı yazmaya başladığımda  birkaç önemli şey biliyordum. Mizah duygusu ve iyi kalpli kahramanlar ile büyük bir destansı fantezi olmasını istediğimi biliyordum. Kadere karşı özgür irade, güçle başa çıkmanın farklı yolları, doğa ve yetiştirme, aile, empati ve arkadaşlık gibi soruları keşfetmek istedim. Ve belki de en önemlisi, tamamen ejderhaların bakış açısından anlatılan bir hikaye olmasını istedim, ”diye ekledi Tui T. Sutherland. “Ava DuVernay'in Ejderhalar Kraliçemiz olduğu için çok heyecanlı ve minnettarım, bunun resmi unvan olduğundan oldukça eminim. Ava, ona ne yapacağını söyleyecek herhangi bir kehanet beklemeden dünyayı her gün kurtaran biri. Umarım ejderhalarımdan bazıları büyür ve tıpkı onun gibi olur. "

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski