WarnerMedia, Hanna-Barbera Stüdyoları'nı Kuruyor

 WarnerMedia, Cartoon Network Studios Europe'u EMEA'daki amiral gemisi televizyon animasyon stüdyosu Hanna-Barbera Studios Europe'a dönüştürüyor.


Warner Bros. Animation (WBA) ve Cartoon Network Studios (CNS) başkanı Sam Register ve çocuk EMEA başkanı Vanessa Brookman, Londra merkezli stüdyoya eş başkanlık edecek.



Hanna-Barbera Studios Europe, yeni prodüksiyon fırsatları ararken The Amazing World of Gumball , The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivandoe ve Dünya'dan Elliott'ı içeren yerel prodüksiyonlar üzerine inşa edecek . Stüdyo, karakter kütüphanesinin ruhunu somutlaştırırken yeni orijinaller geliştirmeye ve üretmeye odaklanacak. Geliştirilmekte olan projeler arasında The Amazing World of Gumball Movie (çalışma başlığı yani filmin resmi adı değil) bulunmaktadır.


Warner Bros. Global Kids, Young Adults and Classics (GKYAC) başkanı Tom Ascheim şunları söyledi: "Bu yılın başlarında, endüstrinin en güçlü animasyon stüdyolarından ikisinden biri Warner Bros. şimdiden bazı çok heyecan verici sonuçlar veriyor. Şimdi Hanna-Barbera Studios Europe ile birlikte, bu üç marka, animasyon tarihinin tamamında en yetenekli sanatçıları, ikonik karakterleri ve mülkleri temsil ediyor ve bizi giderek daha rekabetçi hale gelen küresel medya ortamında zorlu hale getiriyor. "


Register şöyle dedi: “Animasyon endüstrisinde Hanna-Barbera kadar bu kadar saygı ve neşe uyandıran az sayıda isim var. Cumartesi sabahları ve dizi animasyonları, o stüdyodan çıkan iş olmadan aynı olmazdı ve televizyon bir kez daha gelişirken, Hanna-Barbera'nın bunun etkili bir parçası olmak için geri dönmesi çok uygun. Başlamak için sabırsızlanıyorum ve bu afiş altında tekrar çizgi film oluşturma fırsatından dolayı alçakgönüllüyüm. "


Brookman, “EMEA stüdyomuzu animasyon tarihinin en prestijli ve sevilen markalarından biri adına genişletmek çok büyük bir ayrıcalık. Sam ve ben, bölgedeki mevcut prodüksiyonlarımızın ödüllü başarısının arkasındaki yetenekli ekip tarafından desteklenen, Avrupa içerik hattımızı büyütmek için iddialı bir vizyon paylaşıyoruz. Küresel animasyon stratejimizin bu yeni bölümüne başlarken, dünyanın dört bir yanındaki çocuklarımızı ve aile izleyicilerimizi daha da olağanüstü içerikler sunmayı dört gözle bekliyoruz. ”

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski