WarnerMedia yeni içerikleri duyurdu

 Tüm Bu açıklamalar çarşamba günkü ayın toplantıda yapıldı yani hepsi resmi şimdi açıklanan serileri size sunacağım yenileri de var eskilerin dönüşü de




Ben 10 spesiyalleri - Man of Action tarafından üretilmiştir ( Big Hero 6 , Generator Rex ), sevilen Cartoon Network serisi Ben 10'dan esinlenilen 44 dakikalık üç özel filmNisan 2021'de gösterime girecek.( Türkiye'de 20 Şubat'ta ) İlki Ben 10.010, gelecekte hayal kırıklığına uğramış bir Ben 10000'in geçmişten gelen 10 yıllık versiyonunu kuşatma altındaki bir geleceği kurtarmak için birlikte çalışmak üzere emekli olmaktan çıkarılmasıyla gerçekleşiyor. . İkinci özel etkinlik, Ben Gen 10 , Ben'i , dünyaya yabancı DNA bulaşmasından kurtarmak için bir dizi yanlış anlaşılmayı deneyen düşman bir Providence'tan kaçan genç bir Jeneratör Rex ile tanışırken takip ediyor. Son taksit olan Alien X-Tinction'da , Tennyson'lar kötü niyetli , boyut atlama yapan bir Omni-uzaylı tarafından saldırıya uğradı ve kısa süre sonra Max'in paralel bir evren versiyonu ile karşılaşır ve bir uzaylı kahraman ordusu oluşturan birden fazla Benler ve Gwenleri barındırmanın kapısını açar bu tehditle mücadele etmek için.

Gremlins S2 - Sevilen film serisinin bu animasyon ön filminin ikinci sezonunun yeşil ışığı, Warner Bros. Animation ve Steven Spielberg'in Amblin Television'dan henüz yayınlanacak diziyi ikiye katlıyor. İlk sezon, Gremlins: The Secrets of the Mogwai, şu anda yapım aşamasındadır ve Izaac Wang, Ming-Na Wen, BD Wong, James Hong, AJ LoCascio, Gabrielle Green ve Matthew Rhys gibi yıldızlarla dolu bir seslendirme kadrosuna sahiptir.

Total Drama Island - Dünyanın en komik reality şovu geri döndü ve iki yeni sezonla her zamankinden daha iyi. Ebeveynleri, telefonları ve merhametleri olmayan yeni animasyon serisi, zorlu rekabet, acımasız elemeler ve her zamankinden daha fazla dramla karşı karşıya kaldıklarında, tuhaf, ikonik genç yarışmacıların güncellenmiş bir kadrosunu tanıtacak. Total Drama Island , Cartoon Network ve HBO Max için Fresh TV tarafından üretilir ve CAKE tarafından uluslararası olarak dağıtılır.

Jade Armor  - TeamTO ile prodüksiyonda ve tamamı kadınlardan oluşan yetenekli bir yaratıcı ekibin yer aldığı Jade Amor , gezinirken ailesinin kadim sırlarını öğrenmesi ve beklenmedik şeyleri ortaya çıkarması gereken, dövüş sanatlarını seven, genç bir kahraman olan Lan Jun'un etrafında dönüyor.

Gumball'ın Şaşırtıcı Dünyası Filmi ( Evet Nihayet filmi çıkıyor) - EMEA'dan üretilen yeni TV filmi,  Gumball Watterson ve akvaryum balığı en iyi arkadaşı Darwin'in komik talihsizliklerini konu alan sevilen Cartoon Network dizisi The Amazing World of Gumball'a dayanıyor.

Family Mash-Up (çalışma başlığı) - Modern bir gün Brady Bunch ,bekar bir anne, üç oğlu ve üç kızı olan bekar bir babanın, çocukları şiddetle rekabet eden iki akapella grubunda olmasına rağmen birbirlerine aşık olup evlendiklerinde Pitch Perfect ile tanışırMüzik dolu canlı aksiyon komedisi, Michael Poryes ( Hannah Montana, That's So Raven )tarafından yaratılmıştır.

Gross Girls - Yapımcıları Adam Scott ( Parks and Recreation ) ve Naomi Scott ( Other People ) ile birlikte yaratıcıları Daniela Hamilton ve Scott Yacyshynile Cartoon Network Stüdyoları'ndan Gross Girls , en iyi iki arkadaş olan Chuck ve Zoey hakkında akıllı, sofistike bir animasyon komedi. ticari markalarının kokuşmuş, kıllı, çılgın bilim-y iğrençliğini kaybetmeden ortaokulda hayatta kalmak. Sarsıntılı kardeşlere, yargıç sınıf arkadaşlarına ve “genel ahlaka” rağmen, bu iki kız birbirlerini güçlendiriyor ve% 100 kendileri olmaya teşvik ediyorlar. Çünkü doğru en iyi arkadaşla, her şey bir maceradır ... hatta ergenlik.

Teen Titans Go! The Night Begins to Shine - Cartoon Network'ün başarılı filmi Teen Titans Go !, Robin, Raven, Cyborg, Beast Boy ve Starfire'ınbu spin-off serisinde, müzikal diyarın kurbanı olduğunda Night Begins to Shine dünyasına geri dönüyor. uğursuz yeni bir tehdit. Titanlar birlikte dünyanın kurtuluşunun tek anahtarını, sihirli bir karışık listeyi korumalıdır. Teen Titans Go! Night Begins to Shine'ın yapımcılığını Warner Bros. Animation yapıyor.

Tweety Mysteries (çalışma başlığı) - Tweety Mysteries , Sydney adlı meraklı bir araştırmacı gazeteci ve podcaster'ı ve onun yardımcısı Tweety kuşunu takip eden Warner Bros. Animation ve Warner Bros. Television'dan melez bir canlı aksiyon / animasyon macerası. İkili birlikte çalışmak, küçük, ilginç Washington eyalet kasabalarında çeşitli yerel gizemleri çözmelidir.

                                         Cartoonito için yeni seri yeşil ışıkları; 

Bea's Block ( Susam Sokağı'nın rebootu) -  Susam Atölyesi'nin en yeni animasyonlu okul öncesi komedi dizisi HBO Max'te ilk kez sahneye çıkan Bea's Block , canlı ve çeşitli Blocktown semtine hayat vermek için blok oyuncakların her yerde bulunmasından yararlanıyor. Gösteri, o ve arkadaşları topluluklarında eğlenceli maceralar yoluyla nezaket yayarken ve empati kurarken cesur ve meraklı 5 yaşındaki Bea'ye odaklanıyor.

Bugs Bunny Builders (çalışma başlığı) - Warner Bros. Animation tarafından üretilen ve ikonik Looney Tunes'un sağlam komedi temeli üzerine inşa edilen Bugs Bunny Builders , sevmek için büyüdüğümüz çılgınlığı, mizahı ve şakayı yeni bir okul öncesi izleyicisine getiriyor. ACME İnşaat Şirketi'nde Bugs Bunny ve Lola Bunny, açıkçası bir inşaat sahasının yakınında olmaması gereken bir inşaat ekibini yönetiyor. Bununla birlikte, bir ekip olarak birlikte çalışarak, Daffy Duck, Porky Pig, Tweety ve diğerleri, şimdiye kadarki en çılgın inşaat işlerinden bazılarını yapmak için aletlerini ve vahşi araçlarını kullanıyor.

Jessica's Big Little World (çalışma başlığı) - Cartoon Network Studios'tan, Emmy, GLAAD ve NAACP Image Ödülü adayı Cartoon Network'ün orijinal  Craig of the Creek  , Craig'in parlak, bağımsız, canlı küçük kız kardeşi Jessica'yı izliyor. Creek'in en sevdiği birinci sınıf öğrencisi kendi maceralarına atılıyor. Dizi, Craig'in  yapımcıları ve yaratıcıları Matt Burnett ve Ben Levin ile  Craig of the Creek  denetleme direktörü Tiffany Fordtarafından yaratıldı .

Tom ve Jerry Junior (çalışma başlığı) - Warner Bros. Animation tarafından yapılan Tom ve Jerry Junior , sevilen kedi ve fare ikilisini okul öncesi çocuklara eğitici bir dokunuşla tanıtan bir animasyon müzikli kısa film serisidir. Klasik Tom ve Jerry hijink'leri - kovalama, şaka yapma, birbirlerini alt etme - eğlenceli ve komik bir zemin oluştururken, eğitime ve temel hazırlık araştırmalarına dayanan temel bir öğrenme müfredatı, tüm animasyondaki en büyük rekabetin yarattığı dünyayı bir eğlenceye ve eğlenceli çizgi film sınıfının

Ladybird Lu - 9 Story'nin ödüllü stüdyosu Brown Bag Films tarafından üretilen  Ladybird Lu  , yepyeni bir sosyal yaşamla üç yaşındaki bir çocuğun dünyasındaki günlük dramaları araştırıyor. Yeni seri Nicky Phelan ( Vampirina, Octonauts )tarafından yaratılıp yönetildive annesinin anaokulunu yönetme deneyiminden ilham aldı.

Mush-Mush & the Mushables - Fransız La Cabane ve Belçikalı Thuristar tarafından CAKEile ortak yapımdaüretilen seri , sevecen Mushable topluluğunun eğlenceyi tekrar eğlenceye dönüştürmek için bir yolculuğa çıkmasını takip ediyor! Her Mushable yeteneklerini ve sınırlarını öğrenirken, aktivitelerle dolu, Mushworld'de her zaman bir macera. Ormanın cep boyutundaki koruyucuları olarak büyümek her zaman kolay değildir, ancak birlikte her gün bir önceki gün kadar parlak parlar. Mush-Mush & the Mushables , keşif, heyecan verici açık hava maceraları vedaha fazla lapa  lapasıyla  dolu eğlenceli bir yolculuk Perrine Gauthier tarafından üretilen  Mush-Mush & the Mushables  , Elfriede de Rooster tarafından yaratıldı ve Joeri Christiaen tarafından yönetildi.



Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski