Cartoon Network Ve Warner Bros Anime Üretmek İçin Bir Araya Geliyor!

 

Japon animasyonu (Anime) popülaritesi son birkaç yılda fırladı. Anime endüstrisindeki muazzam büyüme potansiyelini bilerek, giderek daha fazla batılı şirket anime’ye yatırım yapıyor.

Daha önce Netflix, orijinal anime üreterek anime kataloğunu genişleteceklerini açıklamıştı. Birkaç gün önce Funimation’ın Sony grubu, Crunchyroll’u 1.175 milyar ABD dolarına satın aldı.


Şimdi, popüler şirketler Cartoon Network ve Warner Bros, anime üretmek için bir araya geliyor. Projenin başı olarak Jason DeMarco’yu işe aldılar. Jason DeMarco, şu anda Fena: Pirate Princess, Uzumaki ve Blade Runner: Black Lotus gibi Adult Swims anime orijinal projelerini denetlediği için anime endüstrisinde çalışma deneyimine sahip.

DeMarco, orijinal ve üçüncü taraf anime özelliklerine dayalı anime serileri geliştirecek. Ayrıca Japon stüdyoları, sanatçıları ve yaratıcılarıyla yakın çalışacak.

İlk Warner Bros anime projesi için DeMarco, Japonya’nın Sola Entertainment’ı tarafından yakında çıkacak anime olan Yüzüklerin Efendisi Animede yaratıcı bir yönetici olarak çalışıyor.

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski