Ocak ayı ortasında yeni çıkacak bazı müthiş animeler




 1.) LOVE OF KILL

Entrika, suikast, aşk ve tutku dolu bir animeye hazır mısınız? 2015'ten bu yana mangası yayınlanan Love of Kill'in anime dizisi, 13 Ocak'ta Crunchyroll lisanslı olarak seyirci önüne çıkıyor.

Platinum Vision stüdyosundan çıkan animenin yönetmenliğini Hideaki Oba, senaristliğini ise Ayumi Hisao üstleniyor. Heyecan dolu animenin baş kahramanı

Chateau Dankworth, güzel, çekici ama bir o kadar da tehlikeli ve esrarengiz bir kafa avcısıdır.

Hayatını hedeflerini ortadan kaldırarak kazanan Chateau'nun son görevi Son Ryang-ha adındaki, tek gecede 18 polisi ortadan kaldırabilen azılı bir katildir.

Chateau için Son Ryang-ha aslında o kadar zor bir rakip değildir fakat Son Ryang-ha, Chateau'ya abayı yakmıştır ve onu baştan çıkarmak için her türlü yolu denemeyi göze almıştır. Chateau gibi işini yaparken profesyonelliği hiçbir zaman elden bırakmayan biri için, Son Ryang-ha'nın ona gösterdiği ilgi yavaş yavaş ana karakterimizin etrafına ördüğü

duvarı yıkmaktadır. Üstelik ikili, geçmişlerinin de kesiştiğini öğrenir. Aralarındaki yakınlaşmayı fark eden Chateau'nunpatronları, durumu kontrol altına almak için sahaya yeni bir katil sürer. Yeni katilin tek amacı, Chateau'yu ve Son Ryang-ha'yı öldürüp yaşanan karmaşaya son vermektir. Heyecanın bir an bile eksilmeyeceği Love of kill, mutlaka radarınızda olsun.





2.) Ryman's Club

Tenis, basketbol, voleybol, futbol derken bu kez bir badminton animesi ile karşınızdayız! Mikoto Shiratori, genç yaşında badmintonda “usta” denilecek kadar ilerlemiş, eleştirmenlerden tam not almaya alışan bir sporcudur. Katıldığı en son liseler arası turnuvada çok kötü sonuçlar alan Mikoto, yaşadığı başarısızlığın yarattığı travmayı bir türlü atlatamaz. Sadece tek başarısız performans yüzünden bütün badminton geçmişini tek kalemde silen Mikoto, satış elemanı olarak kurumsal bir şirket olan Sunlight Beverage'da işe başlar. Ancak Mikoto, badmintondan çok da uzaklaşamadığını fark eder zira çalıştığı şirkette ilk yakınlaştığı iş arkadaşı Tatsuri'nin de

tesadüfen bir badminton tutkunu olduğu ortaya çıkar. İşten arta kalan zamanlarında Tatsuri ile tekrar badminton oynamaya başlayan Mikoto, yeni hayatını yavaş yavaş sevmeye, derinlere gömdüğü badminton sevdasini canlandırmaya başlar. Aimi Yamauchi'nin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ryman's Club'ın animasyonlarını ise Senyu ve Berserk gibi ünlü animelere imza atmış stüdyo Liden Films üstleniyor. Spor animelerini sevenler için

yeni bir soluk olabilecek Ryman's Club, 23 Ocak'ta başlıyor.





3.) SHE PROFESSED HERSELF PUPIL OF THE WISE MAN

2012'de novel serisi olarak anime severlerle buluşan She Professed Herself Pupil of the Wise Man, peşinden gelen mangasıyla hayran sayısını ikiye katlamayı başarmıştı. Şimdi de anime diziyle ekranlara gelmeye hazırlanan bu iddialı yapımın senaryosunu Keitaro Motonaga, yönetmenliğini Takamitsu Kouno, karakter tasarımlarını Kumi Horii ve animasyonlarını

Studio A-Cat kotarmış. Gelelim dizinin konusuna: Arch Earth Online ismindeki VR ile oynanan MMORPG, tüm gençleri etkisi altına alan oldukça popüler bir oyundur. Ana karakterimiz

Sakimori Kagami, Arch Earth Online’ın müptelasıdır ve oyundaki karakteri çok başarılıdır. Bir gün Sakimori, oyundaki parasının son kullanma tarihi geçecek diye parayı harcama telaşına girer.

Kendi karakterinde kıyafetleri ve silahları en üst seviyede olduğu için başka alacak bir şey düşünürken “Acaba karakterim kız olsaydı, nasıl görünürdü, ona neler alırdım” gibi ilginç fikirler

aklına gelir. Tüm bunları ekran başında düşünürken uyuya kalan Sakimori, uyandığında kendini Arch Earth Online’ın içinde bulur; üstelik karakteri de “Mira” isminde ufak bir kız çocuğudur. 

12 Ocak'ta ekranlara gelmesi beklenen She Professed Herself Pupil of the Wise Man, hem anime hem de MMORPG severlerin ilgisini çekebilecek güçlü bir anime olabilir.




4.) RUST-EATER BISCO

Epey uzak bir gelecekte, dünyayı “paslı rüzgar” adı verilen doğal bir afet vurur. Her taraf pas renginde çöle dönmüştür ve insanoğlunun geleceği tehlikededir. Kahramanımız Bisco Akahoshi, devlet tarafından aranılan, attığı oklarla etrafammantar sporları yayan bir suçludur. Fakat dünyanın içinde bulunduğu durumu düzeltebilecek yegane insanlardan biri Bisco'dur. Bisco, oklarıyla etrafa mantar sporlarını yayarak ekolojik düzeni geri getirmeyi amaçlamaktadır ancak daha önce kullandığı mantarlar maalesef paslı rüzgarın karşısında duracak kadar güçlü değildir. “Pas yiyici” ismindeki, daha önce kimsenin erişemediği bir mantar türü dünyanın eski haline dönebilmesini sağlayabilecek güçte bir mantardır fakat bu mantarın nerede yetiştiğini kimse bilmemektedir. Bisco ve yoldaşı genç doktor Milo, bu kıyamet sonrası zamanı tersine çevirip insanoğlunun geleceğini kurtarmak için kolları sivarlar. İkili, hem pas yiyici mantarı arayacak hem de karşılarına çıkan düşmanları ve zor şartları bertaraf etmeye çalışacaktır. Yönetmenliğini Atsushi Ikariya'nın yaptığı ve senaryosunu Sadayuki Murai'nin kaleme aldığı Rust-Eater Bisco,

OZ stüdyoları tarafından anime haline getirdi. Kıyamet sonrası zamanlara ait yapımlardan hoşlananlar için Rust-Eater Bisco 11 Ocak'ta ekranlardaki yerini alacak.





Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski