WarnerMedia, Teen Titans Go için 2022 Planlarını Belirledi!

 WarnerMedia Kids & Family, Teen Titans Go için 2022 planlarını açıkladı! , uzun metrajlı bir TV filmi  ve bir yeni sezon  dahil.


Teen Titans GO!  & DC Super Hero Girls: Warner Bros. Animation'ın yeni animasyon TV filmi Mayhem in The Multiverse Mayıs ayında gösterime girecek. Film, DC Super Hero Girls'ün, Lex Luthor'u ve dünyanın süper kötülerinin Dünya'nın tüm süper kahramanlarını yakalamasını durdurmak için Teen Titans ile bir araya geldiğini görecek.

TV filmi etkinliği ilk olarak 24 Mayıs'ta Blu-ray, DVD ve dijital olarak yayınlanacak. Ardından 28 Mayıs'ta Cartoon Network'te ilk kez yayınlanacak, ardından 28 Haziran'da HBO Max galası yapılacak. Blu-ray ve DVD'de bonus içerik
eklenecek

Teen Titans GO!  ayrıca Cartoon Network tarafından sekizinci sezon için onaylandı ve bu yıl içinde prömiyeri planlanıyor. Sekizinci sezon, DC Universe'den Beard Hunter, King Shark ve daha pek çok yeni karakter içerecek.

DC tarihinin en uzun soluklu animasyon dizisi olan Teen Titans Go!  sekiz sezon, 400 bölümüne ulaşan skoru ile de damgasını vuracak.

 Teen Titans Go'nun yadsınamaz başarısı!  Warner Bros. Animation ve Cartoon Network Studios başkanı Sam Register, aksiyon ve yıkıcı süper kahraman mizahının kendine özgü karışımıyla baş yapımcı Peter Michail ve gösteri ekibinin olağanüstü çalışmalarının bir kanıtıdır” dedi. "Yedi sezon, bir sinema uzun metrajlı film, çok sayıda özel bölüm, ünlü cameolar ve görünürde sonu olmayan bu gösteri, orijinal Teen Titans animasyon serisi tarafından kurulan alkışlanan mirasta kendi yolunu çizdi."

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski