CARTOON NETWORK STÜDYOLARINDAN YENİ ORİJİNAL ANİMASYON PROJELERİ

HBO Max ve Cartoon Network, bugün Cartoon Network Studios'un iki yeni projesini duyurarak büyüyen orijinal animasyon programlama listesini genişletti. Bunlar arasında baş yapımcı/yaratıcı Victor Courtright'ın (Aquaman: King of Atlantis) 90 dakikalık bir animasyonlu uzay macerası aile filmi etkinliği olan Driftwood ve ilk kez baş yapımcı ve yaratıcı Juston Gordon'dan yarım saatlik bir aksiyon-komedi dizisi olan Invincible Fight Girl yer alıyor. -Montgomery (DC Süper Kahraman Kızları).


Cartoon Network Studios ve Warner Bros. Animation Başkanı Sam Register şunları söyledi: "Cartoon Network Studios yaratıcı odaklı bir stüdyo ve bu iki proje, sanatçıların cesur ve özgün hikayeler anlatabileceği bir ev olma taahhüdümüzün altını çiziyor. Victor Courtright, İzleyicileri tamamen yeni bir evrene taşıyacak olan Driftwood'daki yaratıcı dünya Ve Juston Gordon-Montgomery, bir çocuk animasyon dizisi için en çekici, ilham verici ve basit komik fikirlerden birini, zayıf karakter grubunun olduğu Invincible Fight Girl ile bir araya getirdi. kesinlikle karşı konulamaz."


Warner Bros. Çocuk ve Aile Programlama Başkanı Amy Friedman şunları ekledi: "Cartoon Network, çocukların ve ailelerin ikonik klasikler haline gelen sıra dışı şovları keşfetmeleri için her zaman ana merkez olmuştur. Büyüyen çocuklar ve aile olarak HBO Max ile Hedef, Sam ve parlak stüdyo ekipleri, yakında çıkacak olan bu yeni orijinaller gibi daha destansı, iç ısıtan ve histerik maceraları sergilemek için erişimimizi genişletecek."


Driftwood - Tüm aile için büyük kahkahalar, kalp ve macera içeren orijinal bir animasyonlu uzay operası. Zehirli bir yakıt kaynağına bağımlı olan ve kötü bir organizasyon tarafından yönetilen çürüyen bir orman medeniyetinde, fare benzeri küçük bir yaratık olan Clover, güvenli ve sürdürülebilir bir yakıtın anahtarını elinde tutabilecek toplumun son özgür şehri Driftwood'u bulmak için yıldızlar arasında yarışıyor. galaksi için kaynak ve gelecek. Kötü lord Thorn, güçlerini korumak için Clover'ı ortadan kaldırmak ve Driftwood'u yok etmek için her şeyi yapacaktır. Clover ve yeni arkadaşları Marigold ve Caspia, onları sonsuza dek durdurmak ve sonsuzluğun kıyısındaki ormanlarını kurtarmak için bir duruş sergilemelidir.


Invincible Fight Girl - Güreşin sadece spor ve gösteriden daha fazlası olduğu bir yer olan Wrestling World'de geçen bir aksiyon-komedi... bu bir yaşam tarzı. Tüm zamanların en büyük profesyonel güreşçisi olmayı hayal eden genç bir kız olan Andy'yi takip ediyoruz. Güreşçi takma adını "Dövüş Kızı" olarak gören Andy, kendine bir isim yapmaya kararlı, tuhaf ve renkli Güreş Dünyasına doğru yola çıkar. Yol boyunca, alaycı emekli şampiyon ile tanışır: P Teyze, sevimli masum Mikey - yapım aşamasında olan harika bir güreş analisti ve güreşi çok sevmeyen, bundan kâr etmek için entrikalar tasarlayan vicdansız Craig....

Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski