David Zaslav Cartoon Network'ü Warner Bros Animation ile birleşirken cesaretlendiriyor

Warner Bros.'daki animasyon departmanları ve birçok animasyon projesi, son birkaç ay içinde büyük ve sismik değişimler gördü ve medya devinden en son haberler, Cartoon Network Studios'un kardeş stüdyosu Warner Bros. Animation ile birleşeceği yönünde.

Başkan Channing Dungey'in şirket genelindeki bir notu ile duyurulan ve personele Warner Bros. Animation (WBA) ve Cartoon Network Studios'un (CNS) animasyon bölümlerini konsolide etmek için birleştirileceğini duyuran duyuru Salı günü yapıldı. Warner Bros. bu hamleyi şirketin “stratejik yeniden düzenlenmesi” olarak nitelendirdi. 

Daha önce Hanna-Barbera Studios Europe Cartoon Network Studios Europe üzerine kurulmuştu birbirlerinin birleşiminden oluşuyorlardı. şimdi hem WBA hem de CNS'nin geliştirme ve üretim ekipleri bir araya getirilecek. İki animasyon stüdyosu bir olurken, etiketlerini koruyacaklar. Hanna-Barbera Studios Europe ayrı bir ekip olarak kalacak. Her üç etiket de stüdyo başkanı tarafından yönetilmeye devam edecek. 

Konsolidasyon haberleri, Warner Bros. Television Group'un (WBTVG) Salı günü, bu birimlerdeki şirketlerin işgücünün %26'sını oluşturan 82 senaryolu, senaryosuz ve animasyon çalışanını işten çıkarmasıyla şirketteki büyük işten çıkarmaların hemen ardından geldi. Bu işten çıkarmalara ek olarak, WBTVG 43 boş pozisyonu daha doldurmayı planlamamaktadır. Bu duyurular, Infinity Train , OKKO gibi 30'dan fazla animasyon ve oyunun kaldırıldığını gören HBO Max gibi platformlarda animasyon projelerinde çalışan birçok kişiyi olumsuz etkileyen Warner Bros.'daki bir dizi tartışmalı seçimin yalnızca bir kısmı. Ve HBO Max'te Discovery+ ile birleşmek için adımlar atarken bu seri kaldırmalara, 2020'nin Scoob'unun devam filmi olan Scoob!: Holiday Haunt'ın iptal edilmesi de katıldı. 

Bu birleşmenin sonuçlarının hala tartışılması gerekecek olsa da CNS aşağıdakiler gibi orijinal projelere daha fazla odaklandı: Genndy Tartakovsky'nin Adult Swim serisi Primal, Over the Garden Wall yukarıda bahsedilen Infinity Train vb. Her iki stüdyo da artık aynı kaynakları ve Warner Bros. Discovery'nin belirtilen planını kullanıyorken, CNS'nin artık daha fazla IP (İnternet Yayını) tabanlı proje çıktısına sahip olması çok olası olabilir. 

Bu yeni birleşme ile çocuklar ve aile dizisi geliştirme ekibine Audrey Diehl yetişkin animasyon geliştirme ekibine ise Peter Girardi liderlik edecek. Uzun biçimli animasyon dizisi geliştirme, Bobbie Page'in ana prodüksiyona liderlik ettiği Sammy Perlmutter tarafından yönetilecekEd Adams Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür olmaya devam edecek.


Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski