Warner Bros Discovery Annency Festivali Etkinlik Takvimi

 


Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali , büyük ABD stüdyolarının yaklaşan animasyon filmlerini sergilemeleri için giderek daha önemli bir pazarlama fırsatı haline geldi. Bu yıl, Warner Bros. Discovery şirketleri bugüne kadarki en güçlü serilerinden birini ortaya koyuyor.


Aşağıda, bu yılki Annecy Festivali için Warner Bros. Animation , Cartoon Network Studios ve Hanna-Barbera Studios Europe stüdyolarının etkinlik takvimini paylaşıyoruz.

1 ) “Lord Of Rings: The War Of The Rohirrim” – Film Yapımcısı Konuşması ve Özel Genişletilmiş Bakış 

Warners'ın bu yılki en büyük değişimlerinden biri, 13 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek olan “Yüzüklerin Efendisi” serisinin ilk animasyon uyarlaması oldu. Bu sunumda, Oscar ödüllü Philippa Boyens ("Yüzüklerin Efendisi"), ödüllü film yapımcısı Kenji Kamiyama ("Blade Runner: Black Lotus") ve yapımcı tarafından sunulan, filmin halka açık ilk görüntülerine erken bir bakış sunulacak.

2 ) “The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie” Dünya Prömiyeri 

Pete Browngardt ve Max'in "Looney Tunes Cartoons"un arkasındaki yaratıcı ekibin yönettiği "The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie"nin dünya prömiyeri bu yılki Annecy'de yapılacak ve kesinlikle festivalin en yüksek profilli gösterimlerinden biri olacak. Filmde Porky Pig ve Daffy Duck, uzaylı istilası tehdidine karşı Dünya'nın tek umudu olarak rol alıyor. 


 

3 ) “Creature Commandos” – Yapım Oturumu 

Warner Bros., DC Universe'de başarılı bir performans sergiledikten sonra, 2022'nin sonlarında film yapımcısı James Gunn ve yapımcı Peter Safran'ı çizgi roman tabanlı yönetimin başına getirdi. Ortak emeklerinin ilk meyvesi, Max'in orijinal animasyon serisi “Creature Commandos” oldu. 

Bu yılki festivalde Annecy Yapım oturumunda yer verilecek olan “Creature Commandos”.  Denetleyici yapımcı Rick Morales ve denetleyici Yönetmen Balak Yves'in sunuma ev sahipliği yapmasıyla ve DCU'nun merakla beklenen yeniden başlatılmasına işaret eden serilerinin ardındaki yaratıcı süreci tartışmasıyla ilgili olacak.

4 ) “The Amazing World Of Gumball” - Yapım Oturumu

Cartoon Network Studios'un 2010'lu yılların en popüler dizilerinden biri olan “The Amazing World Of Gumball” , Hanna-Barbera Studios Europe tarafından yeniden üretiliyor. 

Yönetici yapımcılar Ben Bocquelet ve Matthew Layzell, dizi yapımcısı Emma Fernando, besteci Xav Clarke ve Hanna-Barbera Studios Europe dizi kıdemli başkan yardımcısı Sarah Fell, dizinin uzun zamandır beklenen geri dönüşünün prodüksiyonuna içeriden bir bakış sağlamak için bir araya gelecek.

5 ) Stüdyo Focus Sunumları 

Annecy'nin popüler Studio Focus sunumları, dünyanın en etkili animasyon şirketlerinden bazılarının animasyon prodüksiyonunun geleceğine bir bakış sunuyor. WBD'ye ait üç marka bu yıl formatın daha gelişmiş bir versiyonunda yer alacak: Warner Bros. Animation, Cartoon Network Studios ve Hanna-Barbera Studios Europe. Michael Ouweleen (Adult Swim Başkanı), Suzanna Makkos (Yetişkin Animasyonu Departmanı Başkanı, Adult Swim) ve Peter Girardi (Genel Başkan Yardımcısı, ve Alternatif Programlama, Warner Bros. Animasyon) ilgili yerlerinde mevcut ve gelecek projelerin ön izlemesini yapmak üzere hazır bulunacaklar.

6 ) Kısa Filmlerin 100 Yılı – Annecy Klasikleri Gösterimi


Warner Bros, 2023'te 100. yılını kutladı ve şirketin o tarihten bu yana geçen yüzyıldaki zengin animasyon geçmişine dikkat çekmek amacıyla Annecy, Warner Bros. Animation, Hanna-Barbera ve Cartoon Network Studios'un klasik kısa filmlerinden bir seçki gösterecek. İzleyiciler Friz Freleng, Tex Avery, William Hanna & Joseph Barbera, Chuck Jones ve Genndy Tartakovsky gibi animasyon efsanelerinin filmlerini beyazperdede izleyecek.





Yorum Gönder

DİKKAT! KURALLAR
1) Küfür ve hakaret (sansürlenmiş kelimeler ve küfür kısaltmaları da dahil) içerikli yorum yapmak, bunları içeren görseller ya da videolar atmak yasaktır.

2) Yabancı dil kullanmak, FLOOD, SPAM ve reklam yapmak, uygunsuz veya yasak içerikli link paylaşmak yasaktır.

3) Bir kişiyi küçük düşürebilecek ve incitebilecek şeyler yazmak yasaktır.

4) Din, ideoloji, akım ve ırk ayrımı yapmak ve bunlarla ilgili yorum yazmak yasaktır.

5) Milli ve ulusal değerlerle dalga geçmek, aşağılamak, siyaset yapmak, tartışma çıkartmak, kışkırtmak ve huzuru bozmak yasaktır.

6) Anime, manga, light novelde olan geçmiş ya da gelecek bölümlerle ilgili bilgi vermek, öngörü ya da tahminini paylaşmak isteyen herkesin yorumunu SPOILER kodu içine alması gerekmekterdir aksi halde yasaklanacaktır. Örnek Kullanım: YORUM

7) Yapılan anime inceleme, yorum ve eleştirilerinde kaba tabirler kullanmak, o serinin hayranlarına atıfta bulunmak ve sataşmak yasaktır.

8) Bireylerin cinsiyet ve özel tercihleriyle dalga geçmek ve bunlara karşı şiddete özendirmek, yönlendirmek, kurum ve kuruluşlarla ilgili yersiz ve asılsız iddialarda bulunmak yasaktır. (Anime sitesi bunların yeri değil)

9) Bir animenin yorum alanında kendi içeriği dışında başka bir anime ya da herhangi farklı bir konu hakkında konuşmak ve çeviri ile ilgili geri bildirimlerinizi yorum alanından yapmak yasaktır. (Geri bildirimelerinizi çeviren kişi ya da gruba ulaşıp yapınız)

10) Kuralları uygulamak ve moderatörlerin yönlendirmelerine uymak zorunludur. Uzaklaştırılmış kullanıcıların yeni hesap açıp tekrar gelmesi yasaktır.

Destek ve yardım almak için Daha Fazla Çizgi Dizi Facebook grubuna katılıp grup moderatörlerine mesaj gönderebilirsiniz.

UYARI: Yorum yapacak herkesin kuralları okuduğu ve bildiği varsayılır!

Daha yeni Daha eski